Орос маягийн блинчик буюу шарвин хийх тун ч амархан жор

Twitter Print
2020 оны 04-р сар 10-нд 09:06 цагт
Мэдээний зураг,

Оросын гал тогоог блинчик буюу шарвингүйгээр төсөөлөх аргагүй. Нимгэхээн хайрсан амтат блинчикийг өөрийнхөө дуртай цөцгийн тос, жимсний чанамал, зөгийн бал, шоколад, сироп, өтгөрүүлсэн сүү буюу молоко, аарц зэргээр амталж болохоос гадна чихэрлэг зүйлд дургүй бол дотор нь мах, төмс, ногоо гээд юу л бол юу хийж идэж болно.

Блинчикийн зуурмаг шингэн байх тусмаа нимгэхэн, амттай болох юм. Мөн өөрийнхөө идэх дур хүсэлдээ, ямар зүйлээр амталж идэх гэж байгаагаасаа шалтгаалан давстай, эсвэл чихэртэй хийж болно. 

Энэ орц, жороор даруй 3-4 хүн өлхөөн хооллох юм.

Орц:

Сүү - 500гр
Өндөг - 3ш
Гурил - 280 гр
Сахар - 2 а/х
Давс - 1 ц/х
Масло - 60гр

Хийх арга:

Өндөгөө задалж хутгаад сүү, давс, сахар, зөөлрүүлсэн масло зэргээ нэмээд сайтар холино. Үүн дээрээ гурилаа нэмж хийгээд бөөн гурилгүй болтол нь сайтар хутгана. Миксер хэрэглэсэн ч болно, гараар хутгасан ч төвөг байхгүй.

Хайруулын тавгаа маслоор арчаад зуурмагнаасаа бага багаар тасалж авч хийгээд зуурмагаа өөрөөр нь эргүүлж тарааж 2 талаар нь хайрна. Сүүлийн үеийн наалддаггүй хайруулын тавганд тосгүй шууд шарж болно. Амттай, өег энэ хоолыг томчууд төдийгүй хүүхдүүд ч амтархан иддэг.

Настоящие русские блины пошаговый рецепт с фото, просто и вкусно ...

Рецепт блинов на кефире тонкие с дырочками: с фото пошагово

Классические блины на молоке: пошаговый рецепт пошагово с фото ...

Ажурные блины | Рецепт в 2020 г. | Блинчики, Рецепты блинов и ...

Орчуулсан:

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.