Хоолны давсыг юугаар орлуулж болох вэ

Twitter Print
2019 оны 06-р сар 23-нд 10:28 цагт
Мэдээний зураг,

Бид даршилсан байцаа давсалсан өргөст хэмх болон мөөг үргэлж хэрэглэж байна. Үүнд ямар аюул нуугдаж байна вэ? Яагаад эдгээр бүтээгдэхүүнүүдийг эрүүл мэндийн үзүүлэлтээрээ тэргүүлэх орон гэгдэх Финлянд улс хилээрээ нэвтрүүлэхийг саяхнаас хориглох болов?

Учир нь сүүлийн жилүүдэд эмч нар цагаан үхэл гэгдэх давс болон элсэн чихэрээс үүдэлтэй маш олон шинэ сөрөг үр дагаваруудыг нээгээд байна. Тэд тархинд нөлөөлөхөөс гадна биохимийн өөрчлөлтөнд хүргэж, мансууруулах бодис адил хараат болгон, биднийг чимээгүйхэн нөгөө ертөнц рүү илгээж байдаг.

Давс ихээр хэрэглэснээр ам цангаж, улмаар шингэн ихээр хэрэглэн, хүний даралт ихэсдэг. Гэвч үнэн хэрэгтээ илүүдэл давс (дунджаар хүн сардаа 2 аяга «илүүдэл» давс хэрэглэдэг) маш олон өвчлөлийн суурь болохоос гадна, зарим онолоор хөгшрөх процессыг түргэсгэдэг байна.  

Тэгвэл бид өдөр тутамдаа хэрэглэдэг хоолны давсыг дараах хүнсний бүтээгдэхүүнээр орлуулан хэрэглэж болох аж.

www.mongolcom.mn

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.