Амт гэж тасархай байцааны шницель

Twitter Print
2016 оны 12-р сар 09-нд 08:44 цагт
Мэдээний зураг,

Орц:

-Голтой, жижиг залуу байцаа 1кг

-Өндөг 3 ширхэг

-Талхны хатаамал буюу сухарь

-Давс

-Перец амтлах төдий

-Байцаагаа шарах ургамлын тос

Бэлтгэх нь:

1.Хамгийн чухал нь байцаагаа зөв зүсэх шаардлагатай. Байцаагаар шницель бэлтгэх зуур навчийг нь салгахгүй байх үүднээс голыг нь жигд хуваарилан голтой нь хамт зүснэ. Ингээд давстай буцламгай усанд байцаагаа хийж 5 минут дэвтээнэ.

2.Тавганд өндгөө хийж хутгаад давс перецээрээ амтална. Өөр нэгэн тавганд талхны хатаамалаа хийнэ.

3.Зүссэн байцаа болгоноо өндгөндөө дүрж хатаамлаараа бүрээд дахин өндгөнд дүрж халаасан тосондоо хийн тал талаас нь шарна. Дээр нь сармистай цөцгийний сүмс нэмж идвэл бүр ч амттай.

Эх сурвалж: www.coocook.me

Орчуулсан: 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.