Ганцхан энгийн орцтой ханд хэрэглээд бүх өвчнийг март

Twitter Print
2018 оны 09-р сар 12-нд 16:53 цагт
Мэдээний зураг,

Кверцетин нь антиоксидант төдийгүй Р бүлгийн амин дэмэнд ордог биологийн идэвхт бодис юм. Кверцетин нь үрэвслийн эсрэг болон вирусын эсрэг үйчилгээтэй. Энэ бодисын бие организмд үзүүлэх нөлөө гайхалтай аж.

Тэгвэл энэ бодисыг сонгины хальс хамгийн ихээр агуулдаг. Кверцетиний үндсэн эх булаг бол бидний өдөр тутам хүнсэндээ хэрэглэдэг алим, сонгино, сармис, ногоон цай юм. Гэтэл бид хамгийн сайн эм болж болохуйц зүйлийг байнга хаяж байдаг.

Кверцетин нь анагаах ухаанд хавдрын эсрэг хүчтэй хэрэгсэл гэдгээрээ танигдсан байдаг. Уг бодис нь хөхний хорт хавдар, түрүү булчирхайн хорт хавдар, бүдүүн гэдэсний хавдар, уушиг, тархи, цусны хортой хавдрын эмчилгээнд тус тус чухал үүрэгтэй.

Кверцетин нь багтраа, бүдүүн гэдэсний салст бүрхэвчийн шархлаа, төрөл бүрийн арьсны өвчлөлүүд, хайрс үлд, харшил зэрэг өвчин үүсэх эрсдэлийг бууруулж байдаг. Түүнчлэн судас тэлж, булчингийн хэт зангиралтыг бууруулаад зогсохгүй атеросклерозын үед, цусны өвчин, үе мөчний хэрх өвчин, халдварын гаралтай өвчний үед юугаар ч орлуулашгүй эм болдог бөгөөд зүрхний шигдээс, даралт ихсэх, туяан болон цацраг идэвхт эмчилгээнд, хорт хавдрын эмчилгээнд урьдчилан сэргийлэх эм хэрэгсэл болгон ашигладаг.

Кверцетин нь арьсны эс, хөгшрөх үйл явцыг удаашруулж, нүдний эвэрлэг бүрхэвчинд сайнаар нөлөөлж зүрхний шигдээс болохоос сэргийлэхээс гадна зүрх судасны системийн өвчин үүсэх эрсдэлийг бууруулдаг. Тэгэхээр сонгины хальсаар ханд бэлтгэн өдөр тутамдаа хэрэглэж заншвал олон төрлийн ноцтой аюулт өвчлөлүүдээс сэргийлж чадах юм.

Сонгины хальсаар ханд хэрхэн бэлтгэх вэ?

Сонгины хальсаар бэлтгэсэн хандаа аль болох удаан хугацаанд, тогтмол хэрэглэвэл сайн учраас та бэлтгэхийн өмнө сонгиныхоо хальсыг их хэмжээгээр цуглуулж хадгалсан байх шаардлагатай. Намар шинэ ургацын ногоо хураах үеэр та сонгины хальсаа хурааж болох юм.

Сонгины хальсаар бэлтгэсэн хандыг бэлтгэмэгцээ ууж хэрэглэнэ. Учир нь хадгалах үед үнэт чанараа алддаг.

Хандаа дараах байдлаар бэлтгэнэ. Сонгины хальсыг сайтар угааж цэвэрлээд буцалсан усанд хийнэ. Ийнхүү байлгаж алтан шар өнгөтэй болтол нь хандална. Харин сонгино болгоны хальс олон янз байдаг учраас ханданд хэрэглэх сонгины хэмжээг нарийн тодорхойлох боломжгүй юм. 

Ингээд хандаа 10 минутын дараа хальснаас нь шүүж ууна. Хандыг орой унтахын өмнө ууна. Уухад элдэв амт байхгүй харин ч таатай амттай байх болно.

Эх сурвалж: www.budetezdorovy.ru

Орчуулсан: 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.
    • Наран Я

      (139.5.218.192) 2016-12-22 19:39
      • 0
      • 0

      Үргэлж хэрэгтэй мэдээлэл хүмүүст хүргэж байдаг энэ бүсгүйд баярлалаа

      Хариулах

    • Зочин

      (202.9.41.191) 2016-11-10 08:49
      • 0
      • 0

      Гол нь сонгино нь химийн бордоогоор бордолгүйгээр байгалиар нь ургуулсан байх хэрэгтэй байлгүй дээ.

      Хариулах

    • з

      (66.181.188.72) 2016-11-10 05:35
      • 0
      • 0

      зөвхөн хальс хийх юм уу

      Хариулах

    • Иргэн

      (202.126.91.89) 2016-11-09 06:20
      • 0
      • 0

      Баярлалаа.

      Хариулах

    • д зовдоо

      (103.229.122.148) 2016-09-02 08:08
      • 0
      • 0

      энэ естой зев vнэн шvv oросийн жить здоровогоор ярьж байсан vргэлж сайхан зевлелгее егдег Золзаяадаа баярлалаа амжилт.

      Хариулах

    • Долгор

      (103.57.95.203) 2016-08-29 08:22
      • 0
      • 0

      Хэр зэрэг анагаах ухаан талаасаа баталгаатай юм бол доо

      Хариулах

    • zochin

      (154.127.61.249) 2016-08-22 13:16
      • 0
      • 1

      iim hylbar engiin argiig humuus turshaad uzhed boloh ym bna. bayrlalaa ajild ni amjilt husii. dahin olon argiig ni olokn humuus huleej bgaa.

      Хариулах

    • Зочин

      (182.160.0.195) 2016-08-21 19:00
      • 0
      • 1

      Баярллаа. Сайхан мэдээлэл бна

      Хариулах

    • ганаа

      (122.201.22.68) 2016-04-28 21:21
      • 0
      • 1

      Эруул амьдрах зев арга зааж орчуулж бичдэгт баярлалаа

      Хариулах

    • Зочин

      (103.26.194.125) 2016-04-23 00:03
      • 0
      • 1

      mash ih bayrlalaa

      Хариулах

    • Ганеша

      (150.129.140.208) 2016-04-22 19:15
      • 0
      • 1

      Дандаа хүн арддаа хэрэгтэй мэдээлэл өгч байдаг чамд баярлалаа. Буян тань арвижиж, бусдын төлөөх сэтгэл тань гэгээрэг

      Хариулах

    • Зочин

      (122.201.24.178) 2016-03-29 00:03
      • 0
      • 0

      bayrllaa gexdee odoo hereglej bolxuu zaaval namar xuraasan songino baix estoi yu xu

      Хариулах

    • Зочин

      (202.179.11.134) 2016-03-21 22:08
      • 0
      • 1

      vnetei zuvlvguu bn bayrllaa

      Хариулах

    • Зочин

      (112.72.11.122) 2016-03-17 08:28
      • 0
      • 1

      Bayrllaa heregtei zobllogoo bna olon hvnd helj ogmoor yum bna

      Хариулах

    • Beer

      (202.179.26.20) 2016-03-17 05:13
      • 2
      • 0

      Nudend dulaahan saihan denduu saihan busgui mini chamtai taniltdahiig bi chin setgeleesee husnem

      Хариулах

    • tseye

      (103.229.120.32) 2016-03-16 21:59
      • 0
      • 0

      zolzaya chi dandaa heregtei saihan medee hurgej bdagt chini bayarlalaa chamd amjilt huseye nuruunii ovchniig anagaadag dasgalaa dahin neg oruulaad uguurei

      Хариулах

    • Б. ГАНБААТАР

      (112.72.11.102) 2016-03-16 18:10
      • 0
      • 2

      Д.Золзаяадаа ажлын амжилт хүсье

      Хариулах