Цагаан хоол: Дүпүтэй шөл

Twitter Print
2016 оны 10-р сар 29-нд 10:17 цагт
Мэдээний зураг,

Орц: 

Шар буурцгийн мах 75 г

Дүпү 50 г

Лууван 20 г

Шөл /бэлтгэсэн ногооны шөл/ 100 г

Амтлагч:

Сонгино 10 г

Вегетал амтлагч 5 г

Бэлтгэх арга:

• Шар буурцгийн махаа буцалсан усанд хийж таглаж тавиад 10 минут дэвтээнэ. Дараа нь хүйтэн усаар 2-3 удаа зайлж угаана. Усгүй болтол базаад гозгой хэлбэрээр нарийн хэрчинэ. Ногоогоо савх хэлбэртэй хэрчинэ.

• Дүпүгээ том хавтгай хэрчинэ.

Хийх арга:

• Ногоогоо хуурч урьдчилан бэлтгэсэн ногооны шөлөнд болтол нь чанана.

• Шөл бэлэн болохоос 5-10 минутын өмнө дүпү, амтлагчаа хийнэ.

Г.Ганаа

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.