Сүүлнээс тунгалаг цагаан тос хэрхэн гаргаж авах вэ

Twitter Print
2019 оны 10-р сар 30-нд 13:08 цагт
Мэдээний зураг,

Энэ аргаар гаргаж авсан тос хамгийн шимтэй, тэжээлтэй сүүлнийхээ уургийг нь бүрэн хадгалж чаддаг, халбагадаад уусан ч болдог цэвэр, үнэр багатай арга гэж өвөө маань зааж өгч анх сурч байлаа.

Нэгдүгээрт: Сүүлээ жижиглэн хэрчээд (гараараа маш жижиг татсан ч болно би бол машиндчихсан) жигнүүрэн дээрээ саванд хийж тавиад нээх их ширүүн биш галаар жигнэнэ. Доор зурагнаас хараарай

Cook Mongolia-н зураг.
Хоёрдугаарт: Савлах шилэн саваа маш сайтар цэвэрлээд ариутгаарай.

Cook Mongolia-н зураг.
Гуравдугаарт: Тос нь өөрөө бага багаар ялгараад гараад ирнэ. Дээрээс нь халбагадаад савлаад аваарай. Савалсан тосоо бүрэн хөртөл нь таглалгүй орхино. Хөрөөгүй байхад нь таглахаар амархан мууддаг. 

Cook Mongolia-н зураг.

Ингээд боллоо. Миний энэ сүүлнүүд 5.5кг байсан. 4 л 500 мл тос гарсан даа. Энэ тоосоороо хоолоо хуурсан ч болно. Хүүхдүүдээ том бага гэлтгүй 7 хоногт 2 удаа тослоод байвал энэ ханиад томууны улиралд их дэмтэй байдаг санагддаг. Би ч 5 хүүгээ Сүүлний тос Шар тосоор 7 хоногт заавал нэг тосолчихдог.

Cook Mongolia-н зураг.

Дархлааг нь дэмжээд өгдөг шиг байгаа юм. Сүүлний тос маханд нь шингэдэг. Шар тос ясанд нь шингэдэг гэж хуучны хүмүүс ярьдаг даа.

mongolcom.mn 

 

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.