Гэрийн нөхцөлд хялбар аргаар хийж болох 10 хүнс

Эзэгтэй та ихэнх цагаа гал тогоондоо, мөн ямар хоол хэрхэн хийх вэ гэж бодож ихэнх цагаа өнгөрүүлдэг үү. Халуун ам бүлээрээ оройн хоол идсэний дараа амттан идэх бүр ч аз жаргалтай шүү дээ. Тэгвэл гар доорх энгийн материал ашиглаад хэрхэн амттан хийх аргыг хүргэж байна.

Хайлсан шоколаданд гадил жимсээ дүрнэ. Дараа нь үйрүүлсэн самар, кокосын үйрмэгт дүрж бүрээд, 1 цаг орчим хөргөгчинд хийнэ. Ингээд энгийн амттан бэлэн болно. 

Гүзээлзгэний навчийг цэвэрлэхдээ сүрэл ашиглаарай. 

Гахайн махыг шарж, шарвингийн зуурмагаар бүрнэ. Халаасан шарах шүүгээнд 1800С хэмд 15 минут шарна.

Гахайн утсан махыг нарийн хэрчиж дугуй хэлбэрт оруулна. Дунд нь түүхий өндгөө хийгээд шарах шүүгээнд болгоно. 

Тарвасыг ингэж зүсээд идвэл илүү тохиромжтой. Энэ зун энэ аргыг хэрэглээд үзээрэй.

Алимыг дундуур нь хуваагаад гол хэсгийг нь  халбагаар сайтар цэвэрлэж авна. Тэр хэсэгт карамел дүүргэж хийгээд хөргөгчинд хөлдөөнө. Дараа нь идэхэд хялбар жижиг хэрчээд янзтай сайхан амтыг та мэдрэх болно. Та амралтын өдөр үр хүүхдүүдтэйгээ энэ аргыг туршин үзэж, цагийг хөгжилтэй өнгөрүүлээрэй. 



 

 

 

 

 

 

 

 

Хятад бэлэн хоолыг идэх хамгийн хялбар арга

Чинжүү ашиглан өндгийг хэрхэн хэлбэрт оруулан шарж болохыг та харж байна. Өглөөний цайндаа дээрх материалыг ашиглаж хормын дотор өнгө үзэмжтэй, амттай өглөөний ундаа бэлдээрэй. 

Гэрийн нөхцөлд хийсэн бургер 

Cамар, шоколад, карамелаар амттай зайрмаг хийцгээе.

Эх сурвалж: www.adme.ru

Г.Ганаа

 
Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.