Загасны махтай ороомог

2017 оны 01-р сар 08-нд 12:00 цагт
Мэдээний зураг,

Орц: 

Загасны ясгүй мах - 200гр, 

Цөцгийн тос - 20гр, 

Гурил - 20гр, 

Өндөг - 1ш, 

Талхны хатаамж - 30гр, 

Ургамлын тос - 20гр, 

Талх - 1 зүсэм, 

Загас амтлагч - 5гр, 

Хар перец - 2гр, 

Давс - 5гр, 

Лимоны шүүс - 5гр, 

Цэцэгт байцаа - 20гр, 

Улаан чинжүү - 30гр, 

Ногоон чинжүү - 30гр, 

Шар чинжүү - 30гр, Хаш - 30гр, 

Чанцай - 20гр, 

Цөцгий - 40гр

Хийх арга

1. Загасны махаа хальс, яснаас нь салгаж цэвэрлэсэн байна. 

2. Загасны махаа хар перецээр амтлан, лимоны шүүс шахаж, бууцайг жижиглэн орооно. 

3. Загасны ороомогоо гурил, өндөг, сухарт өнхрүүлж шарахад бэлэн болгоно. 

4. Шарах шүүгээг 180 хэмд халааж, загасаа 20 минут шарж жигнэнэ. 

5. Ургамлын тос, цөцгийн тос 2-оо нийлүүлэн халаасан хайруулд хийж шарсан загасаа өнхрүүлэн шарна.

Хачир

Амтат чинжүү, цэцэгт байцааг  нарийн хэрчиж тостой хайруулд хөнгөн хуурч, давсаар амтална. 

Хашийг ташуу нимгэн хэрчиж тостой хайруулд хөнгөн шарна. 

Шарсан хашаа нэг нэгээр нь дэвсээд дээр нь хуурсан чинжүү, цэцэгт байцаа тавьж загасны ороомгоо голоор зүсэж, цөцгийн сүмстэй олгоно.

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.
    • Бүрнээ

      (78.156.32.233) 2015-11-24 18:17
      • 0
      • 0

      Байрандаа ороод гэр бүлдээ анхны хоолыг ингэж хийнээ

      Хариулах