
1.Хэрвээ сайхан амттай кофе чанаж амтлахыг хүсч л байгаа бол заавал цэвэр усыг хэрэглээрэй. Кофены өөрийнх нь амтыг гаргахын тулд гоожуурын уснаас заавал татгалзах ёстой.
2.Зориулалтын кофе чанах саванд кофе чанах гэж байгаа бол хамгийн бага хэм дээр тохируул. Кофег удаан чанах ёстой гэдгийг байнга санаарай.
3.Төгс амттай кофе бэлтгэхийг хүсвэл нарийн хүзүүтэй кофе чанах савыг ашиглаарай. Илүү сайхан амттай болдог.
4.Давс нэм. Та буруу сонсоогүй ээ. 2-3 ширхэг давсны талст нэмчихвэл кофены амтыг улам өвөрмөц, сайхан болгодог.
5.Цагаа гаа ч гэсэн гэсэн кофенд гоё амт нэмдэг. Кофе чанагчиндаа усаа хийгээгүй байхдаа давс, цагаан гаагаа нэмэх хэрэгтэй.
6.Кофегоо чихрээр амтлах бол үл ялиг амт оруулах төдий бор сахарыг хэрэглээрэй.
7.Нунтаглаж тээрэмдсэн кофег туршаад үзээрэй. Амтны хувьд нилээд ялгаатай байдаг.
8.Кофег яаран буцалгах хэрэггүй. Энэ бол гол дүрэм. Кофег чанах явцад дээд хэсэгт нь өтгөн хөөс үүсмэгц гал дээрээс авах хэрэгтэй. Жаахан хүлээзнээд дахин энэ үйлдлээ 3 удаа давтана. Энэ хөөс нь алга болж, бүх амт нь кофендоо бүрэн шингэхэд дахин гал дээр тавьж чанана.
9.Амттай кофе чанахын тулд заавал чанартай кофены үр ашиглаарай.
10.Кофегоо чанаад бэлэн болонгуут нь аягалах гэж яарах хэрэггүй. Ойролцоогоор 30 секунд орчим хүлээгээд аягалахад кофе өтгөн шингэн нь ялгарахааргүй, жигд болсон байдаг.
Эх сурвалж: www.coocook.me
Орчуулсан:
Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.