Амталж хатаасан талх (Crouton) хийх арга

Twitter Print
2021 оны 08-р сар 05-нд 17:00 цагт
Мэдээний зураг,

Амталж хатаасан талх (Crouton) хийх арга:

Зуухаа 160 градуст халааж бэлтгэнэ.

Талхаа нимгэлэн зүснэ.

Хатаасан талхаа шөлөнд хэрэглэх зорилготой бэлтгэж байгаа болжижиг жижиг куб, дугуй гурвалжин эсвэл зүрх гээд хүссэн хэлбэрээтээ оруулан хэрчинэ.

Хэрчиж бэлтгэсэн талхаа мөнгөн цаас эсвэл тостой цаас дэвссэн тавцан дэр агсаад нэг эгнээ болгож тараана.

Бүх амтлагчаа холиод нийцтэл нь хутгана. Багсны тусламжтайгаар талх бүрийг амтрагчаар бүрнэ.

Тавцангаа зуухандаа хийгээд шаргалтаж, хаттал нь (25-30 минут) жигнэнэ.

Талхаа зузаан хэрчсэн бол өгөгдсөн цагаас арай удаан, нимгэн хэрчсэн бол арай богино хугацаанд жигнэнэ.

Амталж хатаасан талхаа хөргөөд агаар оруулдаггүй саванд хийж хадгална. Ингэж бэлтгэсэн амталж хатаасан талхаар зутан шөл, ногоон салад салад чимж иднэ.

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.