Ааруулны шүүс таргалалтаас сэргийлнэ

Twitter Print
2020 оны 02-р сар 12-нд 09:08 цагт
Мэдээний зураг,

Ааруулын шүүс нь хий шарыг үүсгэхгүйгээр бадганыг арилгаж ходоодны илчийг үүсгэдэг.

Хоолны шингэц сайжруулж, жин хасч, цусан дахь сахарын хэмжээг бууруулдаг сайн талтай. Мөн ээзгийг дэвтээж шүүсийг нь уух нь элэгний өвчтөй хүнд гойд сайн.

Чихэргүй ааруулаа буцалсан 500гр усанд хийж дэвтээгээд өдөр болгон ууж хэрэглэнэ. Голдоо хүртэл дэвтсэн ааруулаа нунтаглаад шөлтөй хоолонд нэмээд хэрэглэхэд хоол зөөлөн сайхан амттай болдог. Эрт үеэс манай монголчууд данхтай цай, аягандаа ааруул хийж амт оруулан уудаг байсан сайхан заншилтай.

ааруулны шүүс-н зурган илэрц

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.