Амтат жор: Шарсан дүпүтэй хуурга

Twitter Print
2021 оны 01-р сар 12-нд 15:51 цагт
Мэдээний зураг,

Орц:

240 гр дүпү

2х/халбага эрдэнэшишийг гурил эсвэл

крахмал

100 мл ус

3 х/ халбага соёо соус

1 х/ халбага гүнжидийн үр

1 х/халбага гүнжидийн тос

1 х/ халбага зөгийн бал эсвэл самрын тос

1 ц/ халбага бор сахар

1 амтат чинжүү

Сармисны гол

Ногоон сонгино эсвэл хөлдөөсөн ази ногооны холимог хэрэглэж болно.

Хийх заавар:

Дүпүгээ шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Тавганд крахмал, жижиг халбага давс хийгээд дүпүгээ өнхрүүлнэ. Хайруулын тавганд халбага тос хийгээд дүпү шаргал болтол шарна. Хайруулын тавганаас аваад ногоонуудаа хуурч болгоно. Энэ хооронд соусаа бэлдэнэ. Тал ачга усанд соео соус, бор сахар, гүнжидийн үр , гүнжидийн тос, зөгиын балэсвэл самрын тосоо хийж хутгаад болгосон ногоон дээрээ хийж 1 минут буцалгаад өтгөрөөд ирэхээр шарсан дүпүгээ хийж хутгаад бэлэн.

Эх сурвалж: Urka's kitchen

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.