Улаан лооль чанцайн салат

Twitter Print
2017 оны 02-р сар 09-нд 10:15 цагт
Мэдээний зураг,

Орц

Улаан лооль - 160гр

Чанцай - 30гр

Салад навч - 20гр

Ногоон үр - 10гр

Олив тос - 10гр

Давс - 2гр

Хар перец - 2гр

Хийх арга

1. Салад навч, улаан лооль, чанцайг угааж бэлдэнэ.

2. Салад навчийг хэсэг болгон тасдана. Чанцайн навчийг ишнээс нь салгаж авна. Улаан лоолийг сармис хэлбэртэй хэрчинэ

3. Ногоон үрийг халаасан хайруулын тавганд тосгүй  хуурч бэлтгэнэ.

4. Хэрчиж бэлдсэн ногоонуудаа оливын тос, давс, перецээр амтлан хөнгөн хольж амтална.

5. Таваглахдаа хуурсан ногоон үр цацна.

www.mongolcom.mn

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.