
Орц
Улаан лооль - 160гр
Чанцай - 30гр
Салад навч - 20гр
Ногоон үр - 10гр
Олив тос - 10гр
Давс - 2гр
Хар перец - 2гр
Хийх арга
1. Салад навч, улаан лооль, чанцайг угааж бэлдэнэ.
2. Салад навчийг хэсэг болгон тасдана. Чанцайн навчийг ишнээс нь салгаж авна. Улаан лоолийг сармис хэлбэртэй хэрчинэ
3. Ногоон үрийг халаасан хайруулын тавганд тосгүй хуурч бэлтгэнэ.
4. Хэрчиж бэлдсэн ногоонуудаа оливын тос, давс, перецээр амтлан хөнгөн хольж амтална.
5. Таваглахдаа хуурсан ногоон үр цацна.
www.mongolcom.mn
Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.