Тахианы махан зууш

Twitter Print
2016 оны 12-р сар 04-нд 14:40 цагт
Мэдээний зураг,

Орц:

Салад навч - 200гр

Ягаан байцааны нимгэн навч - 30гр

Тахианы цээж мах - 150гр

Бууцай - 50гр

Давс - 2гр

Улаан перец - 1гр

Тахиа амтлагч - 5гр

Өндөг - 1ш

Улаан лооль - 100гр

Оливын тос - 20гр

Сармис - 5гр

Хатаасан яншуй - 5гр

Хар чидун жимс - 20гр

Ногоон чидун жимс - 20гр

Дарсан чинжүү - 20гр

Нимбэгийн хүчил - 2 дусал 

Пармезан бяслаг - 10гр

Хийх арга

1. Салад навч, ягаан байцаа, бууцайн навчийг хүйтэн усаар угааж сэврээнэ.

2. Тахианы цээж махыг нимгэн давтаж улаан перец, тахиа амтлагчаар амтлан бууцайн навчийг дэвсэж ороон ороомог    болгоод хүнсний скочоор дахин ороож гадна талаас нь хэсэг газар сэрээгээр нүхлээд жигнүүрт 15 минут жигнэнэ.

3. Өндгөө 8 минут чанаж болгоод хүйтэн усанд сойгоод хальслан нимгэн цагираг хэлбэртэй хэрчинэ.

4. Улаан лоолио нимгэн цагираг хэрчинэ.

Сүмс бэлтгэх   

1. Оливын тосонд хуурай жижиглэсэн сармис, үрсэн пармезан бяслаг, нимбэгийн хүчил, давс, хатаасан яншуй хийж сайн уустал холиод бэлэн болно. Зуушийг олгох   

2. Салад навч, ягаан байцааны навчийг өнгө хольж таваглаад тахианы ороомгоо үелэж зүсээд, зүссэн улаан лооль, өндөг болон хар, ногоон чидун, дарсан улаан чинжүүгээр чимэглээд сүмсийг дээр нь асгаж зууш бэлэн болно.

 

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.