Тавгийн идээний гүрмэл боовыг гэртээ хэрхэн хийх вэ

Twitter Print
2020 оны 02-р сар 16-нд 11:17 цагт
Мэдээний зураг,

Сар шинэ ойртсон энэ өдрүүдэд айл бүхэн л цагаан сарынхаа ширээг чимэн амттан, идээ, ундаа, ууц, ул боов, бууз гээд түмэн зүйлийн эрэлд гарцгаадаг.

Цагаан сарын ширээний өнгө төрх, хоол хүнс амттай сайхан байвал тэр жилдээ өнөтэй өөдрөг тэнүүн явна хэмээн өвөг дээдсээсээ билэгшээж ирсэн билээ. Тиймээс энэ удаа бүтээлч бүсгүйчүүддээ, тэр дундаа гадаадад амьдарч буй монголчууддаа зориуллан гүрмэл боовыг гэртээ хэрхэн хийх аргыг сонирхуулж байна.

Орц: 

200гр масло

1 аяга элсэн чихэр

1,5 жижиг халбага давс

Бүлээн ус

1 кг гурил

Хийх арга: 

Бичлэгийг Ягаан шил фэйж хуудаснаас авав.

Сануулахад: Та гүрмэлийнхээ судсыг илүү нарийн урт хийж, хоёр удаа л мушгихад доорх зураг дээрх шиг гүрсэн хэлбэртэй сийрэг болдог шүү. 

Холбоотой Зураг

 

Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Манай сайт танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
    АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд www.mongolcom.mn хариуцлага хүлээхгүй.