
1.Тос, давс, элдэв амтлагч будаа агшаахдаа бүү хий.
2. Будааг сайтар цагаан тунадасгүй болтол нь угааж хэвш.
Үр тариаг шавьжнаас хамгаалахын тулд химийн бодис ашигладаг. Үр тарианы төрлүүд дотроос цагаан будаанд бусдаас 10-20 дахин их хүнцлийн хор үлддэг гэнэ. Учир нь цагаан будаа усархаг талбайд ургадаг тул хөрснөөс хүнцэл нь амархан шингэдэг аж.
Цагаан будааг шууд усанд агшааж хүнсэндээ хэрэглэх нь эрүүл мэндэд маш хортой. Хүнцлийн хэмжээ хүний биед нэмэгдэх нь зүрх судас, чихрийн шижин, хорт хавдар зэрэг олон өвчин үүсэх хоёр дахь шалтгаан болдог аж. Ихэнх хүмүүс будааг агшааж болгох үед хүнцэл нь арилдаг гэсэн ойлголттой байдаг. Энэ нь буруу.
Хүнцлийг арилгахын тулд будааг хүйтэн усанд цагаан тунадасгүй болтол нь сайтар угаа. Япончууд будаагаа 7 удаа угаадаг гэсэн яриа байдаг бол солонгосчууд тунадасгүй болтол угаасны дараа хүйтэн усанд сойж хонуулаад маргааш нь будаагаа агшаадаг байна. Ердөө будаагаа зөв агшааснаар олон өвчнөөс сэргийлэх боломжтой юм шүү!
Энэ мэдээ танд таалагдаж байвал LIKE хийгээрэй. Танд баярлалаа.
Зочин
(202.126.89.187) 2020-01-21 00:59СН УГААХ НЬ ЗӨВ.ГХДЭЭ ЯПОН БУДАА маш биелэн хатуу дэвтээж усанд нухаж угаадаг.Монголд зардаг хятад орос нь үл мэдэх будааг хонуулвал нялзрай жонхуу болох магадлалтай
Хариулах